Άδανα κεμπάπ, διάφορα σουβλιστά και εξαιρετικό βετούλι στο φούρνο από τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Αγοραστό.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Το Loukumami μεταφέρθηκε στην καρδιά του Χαλανδρίου και εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο απολαυστικά χαμόγελα, πασπαλισμένα με... ζάχαρη και κανέλα.
Δύο από τις μεγαλύτερες Οινοποιητικές Μονάδες της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα Οινοποιητικά Σχήματα στην Ευρώπη.
Τρεις μέρες στους αμπελώνες και στα κελάρια του γλυκού, ενισχυμένου κρασιού της Πορτογαλίας.
Στο συνοικιακό παντοπωλείο «άλφα εις το τετράγωνο» χωράει όλη η Ελλάδα.