Μια χρυσοχέρα Μιλανέζα που μένει στην Αθήνα, φτιάχνει για μας μια μεγάλη οικογενειακή πίτσα με αφράτη βάση και μοιράζεται τα μυστικά της δικής της εκδοχής.
Το σαλάμι Ευρυτανίας και το ξινοτύρι χαρίζουν στην πίτσα τέτοια νοστιμιά που δε θα ξαναφάτε πίτσα με πεπερόνι και μοτσαρέλα.
Είναι μία από τις πρώτες οινοπαραγωγούς περιοχές του κόσμου και το ηλικίας 3.500 ετών πατητήρι που ανακαλύφθηκε στο Βαθύπετρο Ηρακλείου δεν αφήνει καμία αμφιβολία!
Είναι κατακόκκινες, είναι μυρωδάτες και είναι η εποχή τους!
Η τάρτα ξεχειλίζει νοστιμιά και γλύκα.
Νέα σειρά Agrino Brown Family, μία παγκόσμια καινοτομία από την Agrino! Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά καστανών ρυζιών που τα έχει όλα!