Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.
Εύκολο και γρήγορο πιλάφι για αποτοξίνωση μετά την Τσικνοπέμπτη.
Κάνουμε και το κοτόπουλο φρικασέ!
Ένα διαφορετικό πιάτο εξαιρετικά αρωματικό και νόστιμο.
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Και ζυμαρικά, και χόρτα, και φέτα, όλα σε ένα φοβερό φαγητάκι.
«Οι άνθρωποι ανησυχούν για το τι τρώνε από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά, ενώ θα έπρεπε να ανησυχούν για το τι τρώνε από την Πρωτοχρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα.» Αγνώστου