Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας.
Ο οίκος Ramos Pinto παραδίδει μαθήματα οινικής παράδοσης, καινοτομίας και marketing κι εμείς διασχίζουμε την Πορτογαλία για να διδαχθούμε.
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.
Δοκιμάσαμε όλες τις εσοδείες του εκπληκτικού, «ελαχίστων παρεμβάσεων» Syrah without sulfites της Ρωξάνης Μάτσα και τα ποτήρια γέμισαν με συμπυκνωμένη δροσιά.
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Ένα μικρό οινοποιείο, με μόλις 30.000 φιάλες, κατάφερε να κάνει όνομα με το κρασί από ένα αμπελοτόπι.