Αξιοζήλευτη η ποικιλία που βρίσκουμε κάθε εβδομάδα στον πάγκο του Μαραθωνίτη παραγωγού: ιδιαίτερα μυρωδικά, χόρτα και «φυλλώδη» λαχανικά, όλα εν τάξει και όλα «ζωντανά».
Επειδή η ποσότητα της σάλτσας είναι μεγάλη, όση περισσέψει τη διατηρούμε στο ψυγείο μερικές ακόμη μέρες για μελλοντική χρήση. Ταιριάζει πολύ και με ψάρια.
Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.
Στο ξενοδοχείο New στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Συντάγματος, θα φάμε σε ένα άκρως ντιζάιν περιβάλλον, υπό τους ήχους σαξοφώνου παρακαλώ! Το φαγητό; Μια πιο γιορτινή ματιά στις καθιερωμένες γεύσεις του εστιατορίου, από...
Μια νοστιμότατη οσπριοσαλάτα που γίνεται χορταστικότατο γεύμα με λίγο ψωμί.
Για να ξεφλουδίζουμε ξερά κρεμμύδια, κοκκάρια και μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο χωρίς κόπο και δάκρυα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα καλύπτουμε καλά με καυτό νερό. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και θα διαπιστώσουμε ότι ξεφλουδίζονται πολύ πιο εύκολα...
Εύκολο, υγιεινό και πεντανόστιμο το ψαράκι που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Άσε που θα το λατρέψουν και τα παιδιά!