Ένα ταβερνάκι με ψυχή τάπας μπαρ στον Κορυδαλλό.
Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.
Φωτοανταπόκριση από το εστιατόριο του σπουδαίου Ιταλού σεφ Fabrizio Buliani στο Κολωνάκι.
Εκλεκτές μπουκιές για την πιο μεγάλη νύχτα της χρονιάς.
Ανακουφιστική μετά το πολύ ποτό, αλλά και ωραία έναρξη σε ένα γεύμα αξιώσεων, αν σερβιριστεί σε μικρή ποσότητα. Μούρλια έτσι κι αλλιώς.
Την ετοιμάζουμε από την προηγουμένη και τη σερβίρουμε δροσερή την ημέρα της γιορτής με γιαούρτι και «φυλλαράκια» άνηθου.
Βελούδινη, μυρωδάτη και πεντανόστιμη η εναρκτήρια σούπα της γιορτής. Μόνο μη φάτε πολύ - να μείνει χώρος και για τα υπόλοιπα...