Η Νένα Ισμυρνόγλου μάς δείχνει πώς να κάνουμε τη φάβα κεφτέδες αλλά και μια δροσερή σάλτσα ωμής ντομάτας για να τους σερβίρουμε.
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μάς δίνει την τε-λει-ό-τε-ρη συνταγή για το αυθεντικό πικάντικο τούρκικο κεμπάπ.
Απολαυστική συνταγή για ένα πλούσιο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και έναν γρήγορο και εύκολο μεζέ!
Ένα εξαίσιο αξιώτικο φαγητό μαγειρεμένο από ντόπιο μάγειρα. Τα υπόλοιπα στο τεύχος που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο.