Το πιο σύγχρονο σηροτροφείο στα Βαλκάνια. Η θερμοκρασία στο εκτροφείο του Νίκου Δενήκουρου στα Ρύζια είναι σταθερή στους 25-26 βαθμούς Κελσίου και η υγρασία στο 75%.
Το φαγητό αυτό, το έφεραν οι Μαλτέζοι στην Κέρκυρα και σηµαίνει "ανακάτεµα, ακαταστασία".
Ζουμερό μπιφτέκι σχάρας που βγαίνει ατόφιο.
Η ενσωμάτωση του φασκόμηλου στο σιτηρέσιο των αυγοπαραγωγών ορνίθων βιολογικής εκτροφής, μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα των αυγών.