Γιατί θέλει κι ο Ποπάυ το γκουρμέ του. Αρκεί να είναι απλό.
Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει ένα πεντανόστιμο τοστ με αραβική πίτα. Γιατί είναι νόστιμο; Μα φυσικά επειδή έχει φέτα, κασέρι και φτιάχνεται στο τηγάνι!
Διαλέξτε το θέμα που σας αρέσει και στείλτε τις δικές σας χειροποίητες δημιουργίες.
Μια καλοκαιρινή παραλλαγή της Μαργαρίτας που συνδυάζει άψογα τεκίλα με μαστίχα.
Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.
Μια απλοποιημένη εκδοχή του κλασικού καλοκαιρινού φαγητού από τις μαγείρισσες της Καλλίστης.