Το πρώτο ελληνικό γλυκαντικό υγρό, εναλλακτικό της ζάχαρης με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
Η σαντιγί γίνεται με κρέμα γάλακτος πλήρη σε λιπαρά, όχι light. Αγοράζουμε δηλαδή μια κρέμα με 35% - 36% λιπαρά (το ποσοστό αναγράφεται επάνω στη συσκευασία). Για να τη φτιάξουμε, ρίχνουμε την ποσότητα κρέμας που χρειαζόμαστε σε ένα βαθύ μπολ και τη...
Μια τέλεια ιδέα από τη Νένα Ισμυρνόγλου για λαχταριστά, ζουμερά μπιφτέκια. «Τα σπάνε»!
Σε συνέχεια της καμπάνιας του Beefeater Gin «This Is My London»