Το μανάβικο της οικογένειας Ευαγγελάτου δεν αφήνει την ποιότητα στην τύχη…
Μια εύκολη, πεντανόστιμη τάρτα με τις τελευταίες υπαίθριες ντομάτες που βρίσκουμε στην αγορά...
Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φούρνου που στερεώνουμε πάνω σε δύο αντικείμενα που δεν καίγονται) για να «αναπνεύσει», να στεγνώσει...
Μια παλιά, αυθεντική µπρασερί στo µικρό νησάκι του Σηκουάνα.
Τέλος στα κοινά, άχρωμα παγάκια. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις παραγινωμένες φράουλες ή ντομάτες, στύβουμε τα εσπεριδοειδή, σουρώνουμε έπειτα τους χυμούς τους για πιο φίνο αποτέλεσμα, γεμίζουμε με αυτούς πλαστικές παγοκύστες μιας χρήσης και...