Δροσερό γλυκό με σάλτσα καλοκαιρινού φρούτου.
Ταξιδέψαμε στην Κίμωλο και συλλέξαμε τις καλύτερες συνταγές του νησιού στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 θα βρείτε τις συνταγές των μεζέδων που δοκιμάσαμε στα Βραβεία Ποιότητας 2016.
Το καθημερινό κοτόπουλο αλλάζει και αποκτά κινεζικό άρωμα και γεύση. Μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους από εμάς δεν θέλουμε τα “συνηθισμένα” στο τραπέζι μας.
Πικάντικη σούπα με άρωμα Απω Ανατολής για ένα πρωτότυπο και πεντανόστιμο πρώτο πιάτο ή ένα ελαφρύ γεύμα.
Μια γρήγορη και πρωτότυπη λύση για τους φίλους που ήρθαν απρόσμενα αλλά και για το οικογενειακό τραπέζι.
Το εντυπωσιακότερο πρώτο πιάτο για ένα τραπέζι αλλά και ο ιδανικός μεζές για την παρέα!