Το μάρτσιπαν είναι μια μαλακή εύπλαστη πάστα από αλεσμένο αμύγδαλο, ζάχαρη και ασπράδι. Γίνεται γέμιση σε σοκολατάκια, κόβεται με κουπάτ για να διακοσμήσει γλυκά, πλάθεται σε λουλούδια και ζωάκια ή γίνεται επικάλυψη σε γλυκά. Μάλιστα, η...
Η ελληνική γαστρονομία φτωχότερη από χθες το βράδυ.
Το αγαπημένο στέκι της Φιλοθέης μάς εκπλήσσει ευχάριστα με πίτσα, σούσι και brunch.
Μια υπέροχη συνταγή για καθημερινό ψωμί.
Έφοδος στα λουκουματζίδικα του κέντρου! Με σουσάμι ή καρύδια, παρακαλώ;