Ενα ουζερί αξιώσεων σε μια γειτονιά της Ελευσίνας.
Μεζεδοκατάσταση για τους φίλους των θαλασσινών, σε προσιτές τιμές και ατμόσφαιρα παρέας.
Ταβερνείο ολκής με ψαρικά και κρεατικά για κιμπάρηδες πελάτες.
Τρία βιολογικά καταστήματα στα Βόρεια Προάστια με ποικιλία αντάξια σούπερ μάρκετ.
Aπό τους παλαιότερους στο χώρο, ο Νίκος Παγιαυλάς αγωνίζεται εδώ και 16 χρόνια για το καλό του χώρου. Και απ’ ό,τι φαίνεται, έχει καταφέρει πολλά.
Οχι μόνο άλλαξε την παραγωγή του από συμβατική σε βιολογική, αλλά το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για ένας από τους πιο δραστήριους βιοκαλλιεργητές της Αττικής.
Ο,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική παραγωγή, θα το ανακαλύψει πρώτος ο Κουκάς. Μαζί, ιταλικά αλλαντικά και άλλες ξένες ντελικατέτσες.