Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Πολύ μεγάλες εκτάσεις, σε αναπτυσσόμενες κυρίως χώρες, «φιλοξενούν» γενετικώς τροποποιημένες καλλιέργειες.
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν οινόφιλους και λάτρεις της καλής κουζίνας στο τεύχος που κυκλοφορεί.
Μια ναπολιτάνικη ταβέρνα ανοίγει για πρώτη φορά την αυλή της με πιάτα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα.
Νέα μέτρα υπόσχονται να αλλάξουν τις διατροφικές συνήθειες του βρετανικού λαού.