Τροφή για σκέψη και τέρψη
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Ο κ. Κοκαράκης καλλιεργεί βιολογικά φρούτα και κηπευτικά στο θερμό κλίμα της νότιας Κρήτης κι η αγορά μοσχοβολά καλοκαίρι μες στην άνοιξη.
O σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα.
Το καστανό ρύζι είναι ένα φυσικό προϊόν που διατηρεί το περίβλημα του καρπού του (περικάρπιο) και είναι γνωστό για τα σημαντικά οφέλη που προσδίδει στην υγεία.
O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.