Στο πλαίσιο των Ημερων Γαστρονομίας 2015, η διατροφολόγος Έρρικα Παπαβενετίου θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους πώς να τρέφονται σωστά. Με ένα παραμύθι.
Η απόλαυση βάζει τα καλοκαιρινά της!
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.
Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αυγά που μας περισσέψανε σε ένα χορταστικό κλαμπ σάντουιτς! Χρειαζόμαστε 12 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 8 φέτες μπέικον, 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα (όποιο είδος μας αρέσει), 8 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας...