Το Σάββατο μαγειρεύουμε θαλασσινά, οικονομικά και υγιεινά με τη σεφ Ντίνα Νικολάου στο River West.
Ο Πάρις Σιγάλας στήριξε όσο λίγοι τη σπάνια ερυθρή ποικιλία της Σαντορίνης, η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια κινδύνευε με εξαφάνιση. Και δικαιώθηκε.
Για τον Γιώργο Γαβαλά, το Ασύρτικο είναι η ατμομηχανή στην οινοπαραγωγή της Σαντορίνης, αλλά όχι η μοναδική αξιόλογη ποικιλία της.
Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις διατροφής με 26 προϊόντα ραφιού χωρίς γλουτένη.
Δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου στην αρχή και μέχρι τα μέσα του ψησίματος, διότι το κέικ μας θα «καθίσει». Δοκιμάζουμε αν έχει ψηθεί βυθίζοντας στο κέντρο του ένα μαχαίρι. Αν η λάμα του βγει χωρίς υπολείμματα νωπής ζύμης, το κέικ...
Ο Πάρις Σιγάλας στήριξε όσο λίγοι τη σπάνια ερυθρή ποικιλία της Σαντορίνης, η οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια κινδύνευε με αξαφάνιση. Και δικαιώθηκε.