Ο σεφ του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για όλη τη Σαρακοστή, για τους επισκέπτες τους εστιατορίου The Parliament, στο Σύνταγμα.
Φτιάχνουμε το κλασικό μοσχαράκι κοκκινιστό αλλά με αρκετό κόκκινο κρασί, πολλά μυρωδικά και χωριάτικα ζυμαρικά όπως μακαρούνες ή στριφτάρια!
Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο πιάτο με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο.
Σπιτική μακαρονάδα με χταποδάκι που μοσχοβολά κανέλα και γαρύφαλο. Μπορείτε να το φτιάξετε και με κοφτό μακαρονάκι.
Παρουσιάστηκε την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 από τον Ηλία Μαμαλάκη και τον Δημήτρη Ρουσουνέλο, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Πλήρες γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, έτοιμο σε 20'! Τι άλλο να ζητήσεις...
Σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών απονεμηθήκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου τα Tourism Awards 2015 για δεύτερη χρονιά.
Μια ψευτόσουπα λαχανικών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες.