Ο ουαλέζικος... λαγός είναι στην πραγματικότητα ένα ιδιότυπο, ανοιχτό τυροτόστ που γίνεται στο πι και φι!
Ντόπια κρέατα ψημένα με όλους τους τρόπους, σε μια ταβέρνα των Καλυβίων που ενθουσιάζει όσους δεν στοιχειώνονται από τα αυξημένα λιπαρά.
Σου περίσσεψε ψωμί; Ok, καταρχάς δεν το πετάς. Το κρατάς στο ψυγείο για κάμποσες μέρες και, όταν θες να φτιάξεις μπιφτέκια, κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.λπ., το μουλιάζεις και το βάζεις στο μείγμα του κιμά. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κρουτόν...
... «Κιμάς, αυγά, μυρωδικά, κρεμμύδι, πατάτες, ψωμί. Τα σημείωσες όλα; Άντε, θέλω να φτιάξω το meatloaf του Γαστρονόμου». Κι έφαγαν αυτοί (αλλά κι εμείς) καλά...
Κανονικά γίνεται στο τηγάνι, όμως εμείς σας δίνουμε μία εκδοχή για φούρνο. Η απόλαυση; Ίδια.
Για βιολογικούς καφέδες και ροφήματα, διεθνή πιάτα και νόστιμα γλυκά επισκεπτόμαστε ένα all day εστιατόριο στα Πατήσια.
Φτιάχνουμε κατ’ οίκον τις πιο νόστιμες φτερούγες με συνταγή από τον αμερικανικό νότο. Απλώς ξεκινάμε το μαρινάρισμα αποβραδίς...
Επισκεφθήκαμε το μοναδικό μπαχαράδικο της Κηφισιάς, που δεν μετρά παρά μερικούς μήνες ζωής.