Το δημοφιλές θαλασσινό σε μια εκδοχή νηστήσιμη και νόστιμη.
Μου συνέβη εχθές το εξής: είχα μουλιάσει γίγαντες αποβραδίς και μετά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας, τους έβρασα για περίπου 45 λεπτά, ίσα-ίσα να αρχίσουν να μαλακώνουν. Τους σούρωσα και τους έβαλα με ένα λεμονάτο πέστο μυρωδικών και...
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και απολαμβάνουμε συνοδεία ενός ροζέ από Αγιωργήτικο, που να τα βγάζει πέρα τόσο με τα μανιτάρια όσο και με το κατίκι.
Μαστιχωτά και πεντανόστιμα, τα καλαμαράκια αυτά είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στα «λαδερά» τηγανητά αντίστοιχά τους.
Μια ιταλική τρατορία με ζεστή ατμόσφαιρα και γεμάτα τραπέζια.
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!
Μια πανεύκολη σαλάτα, στη λογική των αλοιφών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Δες πώς...