Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.
Για έξτρα νοστιμιά, μπορούμε να τρίψουμε τα ψητά σκόρδα πάνω στη σάρκα του ψαριού ή στις γλυκοπατάτες.
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Κυπριακά αρωματικά πιτάκια με συνοδεία κατσικίσιου τυριού.
Προτείνουμε λευκά τυριά.
Αθηναϊκό χριστουγεννιάτικο μενού δίχως πατάτες ογκρατέν, δεν γίνεται!
Καταπραϋντικό πρώτο πιάτο, γεμάτο από τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.