Μια από τις αγαπημένες συνταγές της Σμύρνης αναβιώνει στην κουζίνα μας.
Τα αγαπημένα spring rolls σερβίρονται σε ελαφριά εκδοχή που δεν απαιτεί τηγάνι!
Πώς δουλεύει η ομάδα που «τρέχει» το σημαντικότερο εστιατόριο στον κόσμο; Η απάντηση στο ντοκιμαντέρ «Noma at a boiling point» που προβάλλεται στο Δαναό την Κυριακή.
Ξεκινάμε το σερφάρισμα στις νοστιμιές του διαδικτυακού χώρου, με καπετάνιο τον Δημήτρη Ρουσουνέλο.
Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Η μπιραρία του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πλούσιο μπουφέ από τον σεφ Μιχάλη Ζάχαρη.
Πέτσα καραμελένια και σούπερ τραγανή: ο ήχος που κάνει ενώ σπάει με το μαχαίρι είναι άκρως ορεκτικός. Ο λόγος για το γουρουνόπουλο ρολό που ετοιμάζουμε βήμα-βήμα στο γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή.