Για να αποκτήσει η σούπα βελουτέ πραγματικά βελούδινη υφή, πρέπει καταρχάς να την πολτοποιήσουμε καλά. Ιδανικά, λοιπόν, χρησιμοποιούμε ένα καλό μπλέντερ. Αν δεν έχουμε, κάνουμε την πολτοποίηση στο μούλτι, σε δόσεις, αλλά για αρκετή ώρα ώστε να...
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι και σερβίρουμε.
Η συμμετοχή της Σεβαστής Πετρίδη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Μια δροσερή σούπα που σερβίρεται θαυμάσια ως συνοδευτικό ντιπ για τηγανητά ψαράκια.
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Μια σύγχρονη, καλόγουστη εκδοχή μπακαλοταβέρνας στο κοσμοπολίτικο νησί.
Για την 17η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Νικολάου Ανδρέου.
Με ψωμί και λίγο τυρί έχουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Αλλιώς την εναρκτήρια σούπα ενός καλέσματος.