Τις ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και τις σκουπίζουμε με πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Δεν αφαιρούμε το κοτσάνι από πριν ούτε τις κόβουμε, γιατί θα μπει νερό στο εσωτερικό τους και θα χάσουν το άρωμά τους.
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.
Ξύστε στον ψιλό τρίφτη τη φλούδα από μερικά λεμόνια ακέρωτα και κατά προτίμηση βιολογικά. Απλώστε το ξύσμα σε μια λαδόκολλα και αφήστε το να στεγνώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για μια μέρα. Όταν το ξύσμα αποξηραθεί, διπλώνουμε τη λαδόκολλα...
Για να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας από την υγρασία του μείγματος της γέμισης, την αλείφουμε με ένα πινελάκι με το ασπράδι 1 αυγού που έχουμε χτυπήσει ελαφρώς (όχι μαρέγκα). Εναλλακτικά, σκορπίζουμε 2 κουτ. σούπας γαλέτα ή αμύγδαλα τριμμένα σε...
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Σπιτικά τσουρέκια, κουλούρια και άλλες παραδοσιακές λιχουδιές της Λαμπρής σε ένα μεγάλο γιορτινό τεύχος.
Ένα νέο δημοφιλές all day στέκι στο Νέο Ψυχικό.
Ψωνίζουμε τα λαχανικά της εβδομάδας από την υπαίθρια βιολογική αγορά στην πλατεία Πηγάδας και μαθαίνουμε «μαναβικά» μυστικά από τέσσερις άξιους παραγωγούς.