Η Ρούμελη με τα τυριά της και το ξεχωριστό γιαούρτι της, η Εύβοια με τα δαμάσκηνα και τα σύκα της, αλλά και τις νέες ελπιδοφόρες επιχειρήσεις με επιτυχημένα προϊόντα, όπως τα μανιτάρια της «Δίρφυς» και η μπίρα «Septem»: όλα χωράνε στο γιορτινό μας...
Αν θέλουμε να γράψουμε τη χρονιά πάνω στη βασιλόπιτα, μπορούμε να το κάνουμε με ένα εύκολο γλάσο που φτιάχνουμε ως εξής: σε ένα μπολ ρίχνουμε 3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη και λίγο ασπράδι αυγού και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με ένα σύρμα, μέχρι να...
Εστιατόριο κρέατος, εχμ, δηλαδή ψησταριά αξιώσεων, με ζουμερά και καλοψημένα κρεατικά, στην Πειραϊκή.
Νέα δωρεά 10 εκατ. ευρώ από το Ιδρυμα Στ. Νιάρχος. Φέτος θα διανέμονται σε 300 σχολεία υποβαθμισμένων περιοχών, από 163 που ήταν πέρυσι.
Το αγαπημένο στέκι της Φιλοθέης μάς εκπλήσσει ευχάριστα με πίτσα, σούσι και brunch.
Ένα ιστορικό κεμπαπτζίδικο που μπολιάζει την παράδοση με φρέσκες ιδέες.
Καλοσωρίζουμε το πρώτο εν Αθήναις punk bistrot.