Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».
Αφιέρωμα Noodles στον Γαστρονόμο Νοεμβρίου. Εξωτικές συνταγές με προσιτά υλικά! Ετοιμάστέ τα πρώτοι...
Το ομώνυμο μυθιστόρημα του Πολ Οστερ έδωσε την ιδέα στον Γιάννη Σιγανό να στήσει μια κάβα με περίπου 1.200 ετικέτες και πολλές εκδόσεις για το κρασί.
Ενα από τα θρυλικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από τα ελάχιστα που επιβίωσαν, είναι το Chlochard. Eξαιρετική κουζίνα, απίστευτη λίστα κρασιών, φιλικό και ευγενικό περιβάλλον και σέρβις.