«Η αλήθεια είναι ότι και κάποια είδη τυριού, ιδιαίτερα αυτά με την πολύ έντονη μυρωδιά, περιέχουν υψηλά επίπεδα αυτής της λιπαρής γεύσης όπως και τα διάφορα τρόφιμα που ταγγίζουν» αναφέρει ο συντάκτης της έκθεσης, Ρίτσαρντ Μάτες, καθηγητής...
Επιστήμονες στις ΗΠΑ απομόνωσαν την ικανότητα του ανθρώπινου ουρανίσκου να αισθάνεται τη γεύση του λίπους ως μιας διακριτής γεύσης σε σχέση με τις άλλες (γλυκό, αλμυρό, πικρό, ξινό, ουμάμι).
Το εστιατόριο «τροφοδοτείται» από την οικογενειακή πολυσυλλεκτική μονάδα παραγωγής που ευθύνεται για τα αγνά βιολογικά προϊόντα που φτάνουν στο τραπέζι σας.
Τέτοιο κεμπάπ δεν έχετε ξαναφάει! Bonus: το ντιπ γιαουρτιού για να τα συνοδεύσετε!
Γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου, σκέτη αποκάλυψη!
Τα μπισκοτογλυκά είναι στο φόρτε τους τώρα το καλοκαίρι και είναι τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων!
Ο ελληνοϊταλός Μάριο Μπάσο του Barreldier, ετοιμάζει το εμβληματικό του κοκτέιλ.