Δροσερό γλυκό με σάλτσα καλοκαιρινού φρούτου.
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 θα βρείτε τις συνταγές των μεζέδων που δοκιμάσαμε στα Βραβεία Ποιότητας 2016.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.
Η νέα συνεργασία της ΕΟΣ Σάμου με τα καταστήματα mastihashop, δημιουργεί μια μοναδική συσκευασία για το βραβευμένο Samos Anthemis.