Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Ενα μπακαλικάκι της γειτονιάς που μπαίνει σιγά-σιγά στο νόημα, αναζητώντας και ενισχύοντας τους μικρούς παραγωγούς και τις οικοτεχνικές μονάδες του τόπου μας.
Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.