Μπορούμε να φτιάξουμε τη μισή ποσότητα, αν σερβίρουμε και άλλους μεζέδες, ή την κανονική δόση, αν δεν έχουμε προγραμματίσει να φτιάξουμε και άλλα εδέσματα.
Μια πάστα, μα τι πάστα!
Ενδιαφέροντα στοιχεία και για τις τάσεις που επικρατούν στην ελληνική αγορά γάλακτος, παρουσιάζει η Tetra Pak Hellas.
Ετοιμα τεμάχια υποστρώματος για καλλιέργεια μανιταριών πλευρώτους φορτώνονται για αποστολή. Η μονάδα στους Καθενούς Ευβοίας προμηθεύει με υπόστρωμα το 85% των Ελλήνων παραγωγών του συγκεκριμένου τύπου μανιταριού.
Μεταμορφώνουμε το κλασικό γλύκισμα, που βρίσκαμε πάντα σε όλα τα παλιακά ζαχαροπλαστεία, σε μοντέρνα πρόταση.
Ένα εναλλακτικό τσιζκεϊκ από τις Γλυκές Ιστορίες Σεπτεμβρίου δια χειρός Αλέξανδρου Κόκορη.
Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο των «Ημερών Τουρισμού 2014».