Πολύ καλής ποιότητας ψωμί, εκλεκτά υλικά που κόβονται εκείνη τη στιγμή και στο κατάλληλο πόστο.
Τι πιο λαχταριστό και πιο ελληνικό από ένα τηγανητό κεφτεδάκι;
Μπορούν να έχουν σχέση οι Βόρειοι με τους Νότιους; Ναι, στο τραπέζι. Αυτή είναι τουλάχιστον η πεποίθηση του εστιατόριου Safka που συνδυάζει εδέσματα της Nordic Cuisine με ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, ένα ραντεβού που δίνεται δύο φορές κάθε μήνα.
Χρησιμοποιούμε το αρνί που μας περίσσεψε από το λαμπριάτικο τραπέζι μαζί με μαριναρισμένα κρεμμύδια.
Αξιοποιούμε τα πασχαλινά αυγά που μας περισσέψανε σε ένα χορταστικό κλαμπ σάντουιτς! Χρειαζόμαστε 12 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης, 8 φέτες μπέικον, 4 κουτ. γλυκού μουστάρδα (όποιο είδος μας αρέσει), 8 λεπτές φέτες κίτρινο τυρί της αρεσκείας μας...
Οι ντομάτες αντέχουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα έως και δέκα ημέρες εκτός ψυγείου, και μάλιστα έτσι γίνονται γευστικότερες.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.