Το καλύτερο μπάρμπεκιου είναι το σπιτικό! Μάθετε όλα τα μυστικά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Όταν ψωμάκια, μπισκότα, πίτες και κράκερ «συναντούν» ξεχωριστές λιχουδιές, τα αγαπημένα μας λευκά, ερυθρά και ροζέ κρασιά αποκτούν ιδανική παρέα...
Αν και στην Ελλάδα φαίνεται πως δείχνουμε σταθερή προτίμηση στο χοιρινό, εντούτοις μπορούμε να φτιάξουμε νόστιμα και αφράτα σουβλάκια και με άλλα κρεατικά, όπως το μοσχάρι, το αρνάκι, το κοτόπουλο, ακόμη και η προβατίνα ή το ζυγούρι. Αρκεί να...
Μια ταβέρνα με αυλή με άρωμα άλλης εποχής και συμπαθητικό φαγητό στο Κουκάκι.