Τηγανίζουμε πατάτες κυδωνάτες και διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ντιπ για να τις συνοδεύσουμε.
Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
Για την 25η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Μπράνη.
Για να αποκτήσει η σούπα βελουτέ πραγματικά βελούδινη υφή, πρέπει καταρχάς να την πολτοποιήσουμε καλά. Ιδανικά, λοιπόν, χρησιμοποιούμε ένα καλό μπλέντερ. Αν δεν έχουμε, κάνουμε την πολτοποίηση στο μούλτι, σε δόσεις, αλλά για αρκετή ώρα ώστε να...
Τρίβουμε άφθονο μαύρο πιπέρι και απολαμβάνουμε....
Μια δροσερή σούπα που σερβίρεται θαυμάσια ως συνοδευτικό ντιπ για τηγανητά ψαράκια.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Ένα πρωτότυπο σαλατοφαγητό που θέλει μόνο λίγο ψωμί για να γίνει και χορταστικό...