Μαριναρισμένες ελιές και ποικιλία μυρωδικών, πιπεριές Φλωρίνης, φρέσκο κρεμμυδάκι αντί για ξερό και μαστέλο χιώτικο συνθέτουν μια πρωτότυπη εκδοχή της κλασικής ελληνικής σαλάτας.
Ένα πρωτότυπο σαλατο-ορεκτικό, ό,τι πρέπει για να ανοίξει ένα γεύμα αξιώσεων.
Μια γευστική σαλάτα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και γεύμα αφού οι πατάτες το κάνουν ιδιαιτέρως χορταστικό.
Γλυκόξινη σαλάτα με παντζάρια που αυτή την εποχή είναι πιο τρυφερά και νόστιμα.
Μια σαλάτα ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα που μοσχοβολάει καλοκαίρι.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.