Όταν η αυθεντική γεύση συναντάει την ποιότητα, την καινοτομία και το μεράκι.
Η εταιρεία ξεκίνησε το 1860 στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου από τον Ευστάθιο Ι. Βαρβαγιάννη.
Τρεις διαφορετικές αναγνώσεις της δουλειάς του Fortunato Depero πρωταγωνιστούν στη φιάλη του Campari.
Ένας επιτυχημένος συνεταιρισμός, αυτός των σπαραγγοπαραγωγών Νέας Βύσσας, εξάγει το σύνολο της παραγωγής του και κάνει τζίρο που θα ζήλευαν πολλές μεσαίες επιχειρήσεις.
Στο Βασιλικό Ευβοίας συναντήσαμε τον Αντώνη και τη Σωτηρία Παπαγεωργίου, που φτιάχνουν ένα υπέροχο ψωμί.
Τα καπνιστά ψάρια της εταιρείας G-Fish έχουν την ποιότητα των κρυστάλλινων νερών μέσα στα οποία μεγαλώνουν και μια σπάνια νοστιμιά.
Στην Καρυά, ψηλά στα αργίτικα βουνά, φτιάχνεται από τον Θεοδόση Μαυρόγιαννη και τους γιους του αυθεντικό πρόβειο γιαούρτι με μοναδική γεύση.