Νέες καλοκαιρινές γεύσεις και υπηρεσία delivery για τα προϊόντα του καταστήματος και τα σάντουιτς
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Δοκιμάσαμε τη multi-vintage σαμπάνια ΜC III σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Πετρέζα από το FnL (Fοοd & Leisure) για το λανσάρισμα της και μιλήσαμε με το διάσημο σεφ του Πύργου της Moet & Chandon στην Καμπανία, Pascal Tingaud.
Μισό αιώνα ποιοτικά και ελληνικά.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Το αλεύρι συγκαταλέγεται στα ευαλλοίωτα προϊόντα. Ενας βασικός λόγος είναι το μέγεθος των κόκκων του· οι ειδικοί λένε πως, όσο πιο μικροσκοπικοί είναι οι κόκκοι ενός προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη η επιφάνειά του και, άρα, η πιθανότητα αλλοίωσής του....
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί βιοκαλλιεργητές προτιμούν να καλλιεργούν μέσα στα θερμοκήπια ακόμη και τα προϊόντα εποχής. Προστατευμένα από αέρα, έντομα και σκόνη, είναι καλύτερης ποιότητας και λιγότερο επιβαρυμένα.