Οι σωστές θερμοκρασίες σερβιρίσματος της μπίρας ποικίλλουν από είδος σε είδος. Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι οι ελαφριές πίνονται στους 5° C, οι μεσαίας πυκνότητας στους 8° C και οι βαριές πληθωρικές μπίρες στους 12° C.
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.
Τί χρώμα θέλετε να έχει η τυροκαυτερή σας; Αναλόγως της ποικιλίας που θα επιλέξετε θα δώσετε και διαφορετική απόχρωση στη σάλτσα.
Νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με μια υπέροχα μυρωδάτη σάλτσα.
Κριθαράκι κοκκινιστό με γαρίδες. Αυτό το φαγητό φέρνει πλούσιες καλοκαιρινές μυρωδιές στο Κυριακάτικο τραπέζι μας.
Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Value for money μαγέρικο με «ζόρικους» μεζέδες για μερακλήδες.