Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Στις ΗΠΑ δεν ισχύει νομοθεσία περί ΠΟΠ και ΠΓΕ, με συνέπεια να παράγονται στη χώρα τυριά τα οποία ονομάζονται «φέτα», ακόμη και αν η πρώτη ύλη είναι το αγελαδινό γάλα.
«Εμπειρα» μπέργκερ και άλλες street food λιχουδιές σε ένα «καθιστό» εστιατόριο στη Ν. Ερυθραία.
Φοβερό καθημερινό φαγητάκι που σου γεμίζει την ψυχή!
Vegan, vegetarian και κρεατοφάγοι θα λατρέψετε αυτό το χορτοφαγικό παστίτσιο που μόνο ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου έχει! Την Κυριακή με την Καθημερινή.
Στη Γαλλία, η δημιουργία του ροκφόρ ξεκινά με φραντζόλες ψωμί που εγκαταλείπονταν μέσα στα σπήλαια. Ο μύκητας Penicillium roqueforti μεγάλωνε στα τοιχώματα των σπηλαίων και προσέβαλε το ψωμί. Στη συνέχεια οι τυροκόμοι μάζευαν τις φραντζόλες και τις...