Μοσχάτα σταφύλια δίνουν υπέροχα αρωματικά, γλυκά κρασιά ιδανικά για τα καλοκαιρινά μας ποτήρια.
Οι αγαπημένες μας διευθύνσεις για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από το Μικρολίμανο έως τη Βάρκιζα.
Απολαμβάνουμε θεσπέσιους μεζέδες στο κέντρο της πόλης, στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά.
Ο ξενώνας «Κτήμα Λεμονιές» της οικογένειας Γρυπάρη στην Ανδρο είναι ένας μικρός παράδεισος χαμένος στη βλάστηση.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Τσιπούρα και λαβράκι από τον Αστακό και τη Ναύπακτο, γαύρος και σαρδέλα από την Καβάλα: ντόπια φρέσκα ψάρια, τα οποία επιπλέον θα έχουν αλιευθεί ή καλλιεργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλάπτουν το περιβάλλον ούτε να ταράζουν την ισορροπία της...
Ο Άρης Σκλαβενίτης πιλέγει...