Το φαγητό αυτό μπορεί να γίνει, όπως μας είπε η κ. Κατσιφαράκη από τον Γαλατά Χανίων, προσθέτοντας ρύζι στα ρεβίθια που έχουν μείνει από την προηγούμενη ημέρα.
Τα μελωμένα κρεμμύδια και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα μαζί με τη γλύκα από τα ντοματίνια εξισορρόπησαν τα πικρά αλλά εύγευστα χόρτα. Η γεύση αυτού του φαγητού μάς έμεινε αξέχαστη!
Το ρολό με το αυγό μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε ένα σημαντικό γεύμα.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα κοκκινιστά μπουτάκια και το ζυμαρικό που τα συνοδεύει.
Το μυστικό της συνταγής είναι η χρήση των λουβιών των κουκιών, που θα δώσουν στο φαγητό την ανοιξιάτικη, γλυκιά γεύση του λαχανικού.
Η Ακριβή Γάλλιου μάς μαγείρεψε αυτή την «ντόπια» συνταγή όπως την έκαναν παλιά, με αυγολέμονο. Οι σύγχρονες μαγείρισσες των Σερρών την κάνουν και μόνο με ντομάτα.
Πιο αρωματικούς γίγαντες στο φούρνο δεν έχετε δοκιμάσει!