Ο διακεκριμένος οινοποιός μάς δίνει τη δική του «συνταγή» της επιτυχίας και μοιράζεται όσα έμαθε από την πολύχρονη ενασχόλησή του με το αμπέλι και τον οίνο.
Ακολουθώντας τα ίχνη ενός... εκλεκτού αποστάγματος, ανακαλύψαμε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο σε μια κατάφυτη πλαγιά των Αγράφων, κοντά στη λίμνη Πλαστήρα.
Η Εύη Βουτσινά θυμάται τα παλιά καλά στέκια της Θεσσαλονίκης.
Η πολυταξιδεμένη και ταλαντούχος Θεσσαλονικιά οινολόγος δίνει νέα πνοή στο επί δεκαετίες παραγνωρισμένο «εθνικό κρασί» μας.
Συσκευή-ρολόι θα μετράει πίεση, σάκχαρο, οξυγόνωση και ποσότητα αλκοόλ στο αίμα στοχεύοντας στην τηλεδιάγνωση μέσω κυβερνοχώρου.