![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Η θέα μαγευτική, ο σεφ διακεκριμένος, το φαγητό παραδοσιακό με νότες ιαπωνικές και μια κάβα με 50.000 φιάλες στο Πιεμόντε της γειτονικής Ιταλίας.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.
Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας σ’ ένα από τα καλύτερα γιαπωνέζικα της πόλης.
Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένα ψαρομανάβικα του Πειραιά.