Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Το «πορτοκαλένιο» από τα Κύθηρα.
Μόλις βγει από τον φούρνο, είναι σχεδόν ρευστό και ταιριάζει καταπληκτικά με μία μπάλα παγωτό βανίλια. Αργότερα, μόλις κρυώσει και σταθεροποιηθεί, μοιάζει με ζουμερό, μαλακό μπράουνι. Και στις δύο εκδοχές είναι τέλειο.
Μετά την κραιπάλη των εορτών, μπαίνουμε ξανά σε αυστηρό πρόγραμμα. Ορίστε επτά γλυκά με λιγότερες θερμίδες για να μην πάθουμε στερητικό σύνδρομο...
Υπέροχα αντικείμενα με υπογραφή.