Μόνο με δύο υλικά: βότκα και λικέρ σοκολάτας.
Ονομάζεται «Skyfall ΙΙ» και ανήκει στον Παναγιώτη Γκοβάτσο.
Είναι ένα ποτό που πίνεται κατά κανόνα σκέτο. Σας προκαλώ, όμως, να δοκιμάσετε να το αναμείξετε!
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.
Τι είναι το Amaretto; Πώς το παρασκευάζουμε σπίτι; Με τι το συνδυάζουμε και πού το χρησιμοποιούμε;
Στην ατμοσφαιρική αυλή του The Margi Hotel στο Λαιμό Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε ένα δείπνο αξιώσεων – με το ανάλογο κόστος.