Μοσχαράκι σιγοψημένο με μεράκι για όλη την οικογένεια!
Mαύροι χοίροι, βίσονες και γαλακτοπαραγωγικές κατσίκες Μουρθιάνο ζουν ελεύθερα στα πλούσια βοσκοτόπια του αγροκτήματος Ντούμα, 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας.
Η νέα αντίληψη στην κατανάλωση βιολογικού κρέατος.
Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.
Κολοκυθένια βαρκούλα γεμάτη νοστιμιά.
Γεμιστά με τας κεμπάπ; Κι όμως... Έχει λίγο κόπο το φαγητό αυτό αλλά η γεύση του θα σε αποζημιώσει!
Μια κάθετη μονάδα εκτροφής βιολογικών μοσχαριών και χοιρινών, όπου ακολουθούνται με σεβασμό όλοι οι κανόνες για την ευζωία των ζώων.