Όσοι έχουν και την παραμικρή σχέση με τα Γιάννενα, ξέρουν την ιστορία της Κυρά Φροσύνης, της πανέμορφης Γιαννιώτισσας που στοίχειωσε την ιστορία της πόλης.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Ή άλλως πως «στο αλουμινόχαρτο»! Όπως κι αν το πείτε, η νοστιμιά εξασφαλισμένη.
Τα μυστικά του διάσημου επιδόρπιου οίνου από τον Καναδά, για την παραγωγή του οποίου ο τρύγος γίνεται νύχτα, σε θερμοκρασίες κάτω των -8º C.
Νόστιμος και λαχταριστός ο σιδηρόδρομος του εξωφύλλου στο τελευταίο τεύχος. Τόσο που ξεχαστήκαμε και δε γράψαμε πόση ώρα θέλει ψήσιμο... Παρακάτω ολόκληρη η συνταγή με τους χρόνους ψησίματος.