Τα έβδομα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου απονεμήθηκαν σε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους εκλεκτών ειδών διατροφής.
Στην καρδιά της Ηπείρου, η ομώνυμη εταιρεία προσφέρει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη, παράγοντας ένα προϊόν, τη φέτα, που είναι πρώτο στην προτίμηση των καταναλωτών.
Η 29χρονη Ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τσίπουρας και η 30χρονη Νιάρι Κεβεριάν έκαναν το τολμηρό επιχειρηματικό βήμα με το τσάι.
Ένα καλόγουστο μαγαζί στο Ναύπλιο, γεμάτο ξεχωριστά καλούδια.