
Δοκιμάζουμε 6 κρασιά από το οινοποιείο και προτείνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς για να τα απολαύσουμε.
Ένα διαφορετικό «σάντουιτς» με λίγες θερμίδες. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το παίρνουμε στο γραφείο ή και στην παραλία.
Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.
Δροσερές, ζουμερές, γλυκές και ταυτόχρονα όξινες, εμπνέουν τον Σπύρο Πατσιάλο, δημιουργό του huntingspirits.tv, ο οποίος μας προτείνει τρία απολαυστικά κοκτέιλ.
Οι ιδανικοί οινικοί συνδυασµοί για το εκλεκτό χιώτικο τυράκι και επίσης για τη φορµαέλα και το ταλαγάνι, που γίνονται ακόµη νοστιµότερα όταν µπαίνουν στο φούρνο, στη σχάρα ή στο τηγάνι.
Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας με λευκά, ερυθρά και γλυκά κρασιά.