Μετά την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγουμένων ετών, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το 4ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2014.
Δύο φεστιβάλ γαστρονομικού περιεχομένου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τις επόμενες ημέρες.
Αν είχα Facebook θα το έκανα οπωσδήποτε like κι ύστερα share. Αλλά δεν έχω, οπότε μεταφέρω απλώς την εμπειρία.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Επιλέγουμε δύο χωριά στα νότια της Λέσβου, μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα: το παραλιακό και τουριστικό Πλωμάρι, που φημίζεται για το ούζο και τους μεζέδες του, και την Αγιάσο, τον παραδοσιακό οικισμό στην αγκαλιά του βουνού Ολυμπος.
Ανοιξιάτικες τούρτες και τάρτες, προφιτερόλ, μους σοκολάτας, ραβανί με κρέμα, πασχαλινά κουλουράκια και φλαούνες για το γιορτινό τραπέζι και πολλά ακόμη γλυκά! Στα περίπτερα την Παρασκευή 28/3 μόνο με 4€.